2012. május 4., péntek

Pénteki haul

Sziasztok csodalányok! :)
Mivel ma semmi dolgom nem volt, plusz sikerült szereznem jó néhány 10%-os Rossmann kupont, úgy döntöttem,  felkerekedek, és csapok egy kis lélekemelő vásárlást. :D 4250 forint helyett 3825 forintot fizettem. Nem eget rengető a különbség, de mégis valahogy megnyugtat, hogy hármassal kezdődik. És akkor most lássuk, mit sikerült zsákmányolnom.



Essence colour & go - Viva la green: Nem sokáig hezitáltam a tegnapi bejegyzés óta, azonnal lecsaptam rá, az utolsó darabra. Ahogy hazajöttem, ki is próbáltam. Idáig teljesen meg vagyok vele elégedve, a színe gyönyörű. Tartósságról egyelőre nem tudok nyilatkozni, gondolom hasonló, mint a többinél.

Essence - Night in Vegas: A híres pelyhes lakk, szintén ott szerepelt a tegnapi listámon. Belőle is az utolsó darabot hoztam el, őt is kipróbáltam, a gyűrűs ujjaimra kentem fel. Valami csodálatos, imádom!

Essence matt hatású fedőlakk: Szintén kipróbáltam, a Viva la greenre és a pelyhes lakkra kentem rá. Még szoknom kell, elég furcsa, mikor ránézek, mindig megtörlöm a körmeim, mintha maszatosak lennének. De tetszik.

Essence Silky Touch pirosító - Secret it-girl:  Nem az első Silky Touch pirosítóm, a legelső a 10es számú, cukorkarózsaszín Adorable árnyalat volt, a Secret it-girl viszont egy abszolút tavaszias, narancsos-barackos szín. Gondolom, nem fog csalódást okozni, tartósságra, pigmentáltságra hasonló lehet társához, de majd tesztelem.

Essence ecsetek: A lapos ecset festékfelvételre, a jól ismert Smokey Eyes pedig a satírozásra, árnyékolásra használatos. Már ki is próbáltam őket, nagyon meg vagyok elégedve! A kis lila-fekete dizájn sokakkal ellentétben pedig nagyon megfogott. Nem is értem, miért halogattam eddig a beszerzésüket, bár elég jól elvoltam a DM-es ecseteimmel is. Most mégis úgy érzem, parkolópályára kerülnek egy időre.

NYC lakkok: A NYC pultnál két csodaszép színű lakkot fedeztem fel az utolsó pillanatban, már a kassza felé araszolva. Sosem volt még ettől a márkától lakkom, de a csomagolás, pigmentáltság megfogott, biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem. Az egyik szín egy élénk pink, ami a Perpetual Peony fantázianévre, illetve a 11es számra hallgat, a másik egy élénk narancsos árnyalat, a 112es Timeless Tangerine. A kép nem adja vissza jól a színeket, majd egy későbbi körmös posztban bemutatom őket.

Avon kettős szemhéjpaletta - Nutmeg shimmer: Elég hülye vagyok, hogy nem nyitva fotóztam le, de holnap úgyis ezzel sminkelek, majd meglátjátok. Szerintem gyönyörű színei vannak,  egy barackos és egy barnás árnyalat, tökéletesen kombinálható. Egyébként véletlen került hozzám, úgy döntöttem, kezembe veszem a dolgokat, elindultam az Avon kecskeméti telephelyére az Island Breeze-ért, de nem volt. Üres kézzel pedig egyszerűen képtelen vagyok távozni drogériákból, sminkboltokból, hihi :)

Ennyi lenne mára. Nektek megvan valamelyik termék az alábbiak közül? Meg vagytok vele elégedve? Esetleg csak tervezitek a beszerzésüket? Írjatok bátran!

Szép éjszakát nektek, puszi! :)
Zsatti


1 megjegyzés: