2012. május 7., hétfő

Mini turis haul


Sziasztok lányok! :)
Ma ismét egy zsákmányos posztot hoztam, a kedvenc "drága" turkálómba látogattam el. Nézzük, miket sikerült szereznem:


A fent látható cuki kis topánka nem utcai, hanem szobai cipő, úgymond balerina. Nagyon aranyos, pihe-puha plüssből készült, a talpa is hasonló, hajlékony anyagból készült. Egyetlen problémám van a normális benti papucsokkal, mégpedig az, hogy utálom őket :D Zavar, hogy a lábfejemen van valami itthon, olyan nem idevalónak érzem. Most viszont fel sem tűnik a kis topánka, nagyon kényelmes. :) Szerintem abszolút jó választás volt, 800 Forintba került.



Szerintem a két fent látható felsőt nem kell túlmagyarázni. Az első egy menta színű pamut, oversized póló, jól láthatjátok, hogy elöl az ujjáig csipkés, viszont az már nem látszik, hogy hátul is körülbelül ugyan addig. Nekem nagyon tetszik, a színe is különösen divatos most. El tudom képzelni farmerral és szoknyával is. 1800 volt.
A másik felső egy barna alapszínű, arany szálakkal tarkított, elöl kis zsebes, szintén oversized háromnegyedes ujjú felső, egyszerűen imádom. Már el is képzeltem számtalan outfitet, holnap, a Pesti bevásárlókörutamon is ez lesz rajtam. Szintén 1800 Forintba került.


Szintén egy balerina, ez viszont már utcára való :) Bevallom őszintén, sosem szerettem az ilyen cipőket, főleg nem a masnisokat, de a puding próbája az evés... hátha :) Tökéletes, alig használt állapotban van, elképzeltem már sok felsőmmel, köztük az előbb említett barna szerzeményemmel, szerintem jó lesz ez :) 1200 volt :)

Ezen kívül tudatosan kerestem valami angol nyelvű olvasnivalót, ugyanis érettségi óta, azaz pont egy éve, csak egyszer volt alkalmam megcsillogtatni páratlan tudásomat, a nyaraláson, annak is már  9 hónapja. Nagyon félek, hogy elfelejtem a nyelvet, szóval beköttettem a BBC-t, plusz elkezdek angol könyveket vásárolni. Ezúttal Zoe Barnes Ex-Appeal című könyvére esett a választásom.



Arról szól a könyv, hogy két tinédzser, Gina és Matt szerelmesek voltak egymásba, minden idejüket együtt töltötték, de a lány szülei elválasztották őket azzal, hogy bejelentették: elköltöznek. 15 évvel később kezdődik a történet, Gina még mindig halálosan szerelmes, folyamatosan Mattről álmodik, rengetegszer elképzeli, hogy milyen lenne vele. Aztán egy nap megtörténik a csoda, Matt felbukkan... igen ám, de nem egyedül, hanem egy idegesítő ex-feleséggel és három gyerekkel a nyakán. Teljesen megváltozott, ezeket az inkább negatív fordulatokat viszont Gina nem biztos, hogy fel tudja dolgozni.
Még nem olvastam el, csak négy oldalt, de nagyon kíváncsi vagyok. 

Ennyi lett volna. :) Ti vettetek valamit mostanában turiban? Szerettek egyáltalán turiban vásárolni? 
Remélem, jól sikerültek a magyar érettségik, szurkolok, hogy a holnapi matek és a szerdai töri is jól menjen! :)
Zsatti


4 megjegyzés:

  1. Felkeltette az érdeklősésem a könyv... hol vetted&mennyiért?

    VálaszTörlés
  2. Szia, turkálóban vettem 300 forintért. De ha jól látom, a neten is fent van angolul. Szerintem magyar kiadás egyáltalán nincs.

    VálaszTörlés
  3. szia! általában én is turiból hozom az anyagokat, amiket később szanaszét vágok, festek, varrok, szegecselek stb, én így szoktam feldobni a ruhatáramat :) nézz be ha érdekel absolutelychloe.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Az a leopárd mintás balerina nagyon szép! :)

    VálaszTörlés