2012. május 3., csütörtök

Kívánságlistám - 2012 nyár

Egyre közeleg a nyár, újabb termékek jelennek meg a piacon, amikre már én is szemet vetettem, csorgattam a nyálam eleget. Van, amit már megvettem, van, ami kapcsán még nem léptem sokat, ezeket szeretném most bemutatni. 

1. Farmer short
Szégyen, nem szégyen, nincs. Szidom is magam, hiszen már egy hete majd' meghalok a hőségben, minél hamarabb sort kéne kerítenem a beszerzésére. Szeretnék több darabot is, feketét, farmerszínűt, bézst, pasztell rózsaszínt, mentát, de egyelőre egynek is nagyon örülnék. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a  H&M elég ígéretes repertoárjából fogok választani.
   

2. Csipkés felső
Ugyan van már pár darabom, azt hiszem, ez a nyár alapruházata lesz, szóval ebből sosem elég! Jelenleg ezt, egy szintén H&M példányt néztem ki magamnak. Felpróbáltam már, valamiért mégsem vettem még meg.

 

3. Telitalpú cipellő
Ugyan az a helyzet, mint előbb. Minél több kell belőle! Erre fáj a fogam:
 
4. Mokaszin
Van már egy feketém, de ezt a csodás teveszínű darabot is szeretném beszerezni a Deichmannból.

                                         

5. Essence lakkok 
Ebből is rengeteg van, de a Night in Vegas valahogy kimaradt. Ezt szeretném pótolni, valamint mellécsapni a Viva la green, Think pink és Wake up fantázianevekkel ellátott példányokat is.


                                                              

 6. Aszimmetrikus szoknya
Imádom, kell! Nem tudok egyéb értelmes véleményt, indokot hozzáfűzni. Annyira divatos, laza, könnyed darab, biztos vagyok benne, hogy 40 fokban is jól teljesítene. Nem akarok semmit a véletlenre bízni, pontosan ezt a darabot szeretném megvarratni varrónővel. Remélem, hamarosan sor kerül rá.



7. Farmering
Erről is ugyanaz a véleményem. Nagyon kis egyszerű, ezáltal jól kombinálható, bármilyen szettet fel lehet dobni vele. Nincs konkrét elképzelésem, talán turikban is szétnézek majd, ahogy időm engedi.



8. Barry M rúzsok           
Rengeteg rúzsom van, mégis úgy érzem, szükségem van a Barry M néhány árnyalatára. Elsősorban világos rózsaszín, barack, barna és narancs színekben. Ebayen nézegettem, szerintem onnan fogok majd rendelni.

 

9. Avon négyes paletta - Island Breeze
 Imádom az Avon palettáit, nagy kedvencem a Mocha Latte, hamarosan láthattok vele sminkes bejegyzést is. Az Island Breeze divatos, mentás árnyalataiért is oda vagyok, ami láthatóan jól passzol a bézs, nude színekhez is. Azt hiszem, hamarosan meg is rendelem.



Nos nagyjából ennyi. Nem kevés, árban sem lesz az, de lassan, apránként biztosan be fogom őket szerezni. Talán meglepem magam néhány dologgal közelgő születés- és névnapom alkalmából. :)

A ti kívánságlistátokon mik szerepelnek? Mi az, amit biztos be fogtok szerezni?  Mi az, ami annyira nem nyerte el tetszéseteket az új trendekből?  Írjatok nyugodtan kommentet, nem harapok! :)

Köszönöm, hogy elolvastátok, szép éjjelt kívánok nektek!
Zsatti


1 megjegyzés:

  1. szia! most van a H&M-ben leárazva egy csomó farmer ing (legalábbis a Blahán lévőben tuti)

    VálaszTörlés