2012. május 3., csütörtök

Kezdetek kezdete...

Sziasztok! :)

Igen, ismét egy újabb beauty blog nyitja meg kapuit. Sok mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy miért. Hiszen a piac úgymond telített, tehetségesebbnél tehetségesebb lányok lepték el az internetet hasonló témájú honlapokkal, Magyarországon is. Igen, valóban nehéz újat mutatni. Nem is ez a fő célom. Nem akarok világmegváltó tetteket végrehajtani :) Elsősorban magam szórakoztatására vágok bele a dologba, fejlődni szeretnék, visszanézni a munkáim, hogy tanulhassak a saját hibáimból. Úgy gondolom, ez remek lehetőség lesz.

Magamról annyit, hogy 19 éves lány vagyok, Kecskeméten élek. Jelenleg még tanulok, Gór Nagy Mária Színitanodájába járok, ez az első évem, és imádom! :) A sminkeléssel, divattal nagyjából 16 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni. Első szárnypróbálgatásaim 14 éves korom körül voltak, természetesen elég vállalhatatlan sminkeket sikerült akkoriban összehoznom :) Most sem vagyok profi, sőt, de régi önmagamhoz képest sokat fejlődtem, s szeretném ha továbbra is megmaradna ez a javuló tendencia.

A blogon elsősorban sminkeket, outfiteket haulokat körömlakkokat, kívánságlistáimat, különböző termékeken végzett tesztjeimet fogom megosztani veletek, vegyítve az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsaimmal, tapasztalataimmal - lesz mit mondanom, azt hiszem, rengeteg kilótól szabadultam meg egy év alatt. Szóval összefogóan mindenbe bele-belecsipegetek majd, ami szépségápolás, wellness, fitness :) Remélem, lesz néhány ember, akinek a hatalmas beauty blog kínálat ellenére tudok segíteni, és hű követőmmé avanzsál majd! :) Hamarosan érkezik is az első poszt, ami a 2012es nyári kívánságlistámat mutatja be. 
Szép estét nektek!

Zsatti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése