2012. május 7., hétfő

Első díjam :)



Nagyon meglepődtem, mikor Viki értesített, hogy díjat kaptam tőle. Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon jól esett, és ezúton is szeretném megköszönni. :) A díj a Tell me about yourself award névre hallgat, gondolom sokatoknak ismerős. Ha mégsem, akkor nézzük a szabályokat:

1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad, és linkeld be
2. Írj magadról 7 különböző dolgot, bármi lehet az
3. Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernek


Na szóval akkor itt az én 7 dolgom:
1, Viszonylag gyorsan unom meg a hajszíneimet, érdekes, általában mindig 1 évig hordok egy árnyalatot, tavasszal-nyáron szoktam váltani. Eddig voltam világos vörös, platinaszőke, padlizsán, sötétvörös, sötét barna, vöröses barna, csoki barna, gesztenyebarna. Jelenleg  csoki barna vagyok tavaly május óta, idén nyáron tervezem az újítást. Nagyon kacsintgatok  az ombre felé, szóval vagy olyan lesz (felül sötétbarna, alul világosbarna) vagy sima világosbarna.

2, Egy éves koromig kórházban éltem az erős laringitisem miatt. Volt néha olyan, hogy nappalra hazavittek, de estére valahogy
mindig visszakerültem. Egyébként ha már kórház: 6 műtétem volt eddig, 4 koponyarepedésem, 11 agyrázkódásom. :)

3, Eléggé felületes vagyok bizonyos dolgokat illetően. Nagyon sok minden érdekel, mindent ki szeretnék próbálni. Ezek általában  összejönnek, mindennek megkapargatom kicsit a felszínét, aztán gyorsan ráunok. Eddig csak a gitározásnál ( 3 éve kezdtem el), fényképezésnél (1-2 éve) és a színjátszásnál ( 12 éve kezdődött a "pályafutásom" egy drámacsoportban) nem tapasztaltam ilyesmit.

4, Életemben egyszer voltam részeg, de akkor nagyon. Azt hiszem, 17 évesen, egy szilveszteri házibuliban sikerült lealjasodnom. Olyan jól sikerült a parti, hogy a jobb első fogam felül háromnegyedig letört. Nem emlékszem rá, hogy, a többieknek is rengeteg variációja van a történetre. Nem vagyok rá büszke, nagyon szégyellem, ők pedig még mindig ezen röhögnek. Azóta nem ittam nagyobb mennyiségben, mindig megragadok a két pohár rosénál, és nagyon is jól érzem magam.

5, Egy évvel ezelőtt még 30 kg-mal több voltam. Még most sem vagyok megelégedve magammal, 10 kg-t szeretnék fogyni.

6, Alapvetően hajlamos vagyok a nagyképűségre, de próbálom ezt visszaszorítani, általában sikerül is. Régen elég visszahúzódó, szégyellős voltam, féltem az emberektől, ma már egy egyáltalán nem így van. Szerencse, különben semmi esélyem nem lenne a pályán.

7, Remek érzékem van az idegennyelvekhez, tudok angolul, spanyolul, nemrég kezdtem el az oroszt, viszont a németet soha soha a büdös életben nem tudnám megtanulni. Gimiben végig jó jegyeket kaptam, az első években ötös, míg a vége felé négyes voltam, de a tudásom annyiban maradt, hogy be tudok mutatkozni, és kérni egy sört. :D


15 ember, akiknek továbbadom a díjat:
1, Katie
2, Adrus
3, Dia
4, Niki
5, Dominika
6, Babus
7, Nóra
8, Pici Ancsi
9, Lolly
10, Adri
11, Kriszti
12, Viktória
13, Style and blog
14, Viki
15, Lujzi

( Ne tudjátok, mennyit szenvedtem vele... :D )

4 megjegyzés: