2012. május 9., szerda

Életem cipője

Sziasztok! :)
Remélem, legalább annyira boldogok vagytok ti is, mint én. Hogy mennyire? Nagyon! Tegnap ugyanis sikerült beszereznem azt a cipőt, amiért már legalább 1 hónapja sóvárgok. Végigjártam 10 H&M-et, még Pesten is, mire megtaláltam. De megérte! Iszonyatosan szerelmes vagyok, le vagyok nyűgözve, transzba estem, stbstb, a barátom szerint megőrültem (egyébként meg vagyok győződve róla, hogy féltékeny a  kis drágára). 

Bocsi a képminőségért, a kamerámnak lába kélt, rá vagyok szorulva a silány mobilos minőségre.


Ugye, milyen gyönyörűű? Imádom! Biztos vagyok benne, hogy sokszor fogjátok outfit bejegyzésekben is látni, akkor már jobb minőségben. Egyébként 12,5 centiméter magas, viszont nagyon kényelmes, ugyanis elől is legalább 4-5 centi platform van,. egyáltalán nem meredek a talprész kialakítása, de ez a képen is látszik. Nem a levegőbe beszélek, nem akarom rátukmálni kényszeresen a kényelmes jelzőt, tényleg az. Jobb bizonyítékom nincs rá, mint az, hogy tegnap 7 órát gyalogoltam benne Pest belvárosában, majd még itt Kecskeméten 2-3 kilométert, és egyáltalán nem fájt a talpam sem viselés közben sem levétel után.

Egyelőre ennyi, majd később talán még jelentkezem, most viszont segítek unokaöcsimnek készülni az angol érettségire :) Nektek van hátra még valamilyen érettségi? Hogy sikerültek az eddigiek? :)

Zsatti

5 megjegyzés:

  1. Tényleg nem rossz. ^^ Hasonlót szeretnék én is, de még nem találtam meg az igazi szerelmem *.*. :D
    De azok után, amit elmondtál, hogy milyen kényelmes, jobban rákapcsolok a keresésre. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos nézted már ott, de ha mégsem, akkor menj el az Europeumba, rengeteg jó cipő van 10ezer alatt :)

      Törlés
  2. uhh,tényleg szuperül néz ki! :)

    VálaszTörlés
  3. csini a cipellő :)
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés