2012. május 5., szombat

Balea kókuszos testápoló teszt

 Sziasztok lánykák! :)

Lassan egy hete, hogy megvettem a Balea kókuszos testápolóját. Rengeteg darabom van itthon, gyümölcsös, virágillatú, még egy parfümös Bruno Banani darabot is sikerült beszereznem, de valahogy sosem sikerül elhasználom egyet sem. Most viszont a tubus fele öt nap alatt elfogyott. Nem véletlenül.


Ahogy levettem a polcról a 200 milis csodát, amit egyébként 500 forintért vesztegettek, tudtam, hogy ez bizony jön velem.  Fantasztikus illata van, mint az igazi kókusznak, nem tudom letenni, állandóan szagizom, a boltban is körülbelül 10 percet töltöttem illatanyaggyűjtéssel. Édes, intenzív kókuszos illat, ami mégsem túl hivalkodó, csömör. A tubus is pont kézenfekvő, kényelmes méretű, utazáskor sem foglal túl sok helyet, bár kinek hogy. Térjünk rá a lényegre.

Maga a krém textúrája kissé vizes, nem kelt zsíros érzetet, gyorsan beszívódik a bőrbe. Használat közben az egész szobát belengi a kókusz, szerencsére a bőröm hamar  átveszi, s jó sokáig meg is őrzi, körülbelül 3-4 órán át illatozom tőle.

Már a második napon éreztem változást a bőrömön, igazából napról napra jobb. Iszonyatosan puha, finom, hidratált, az alkarom felületén már-már selyemtapintású. A barátom meg is jegyezte tegnap este, hogy az együtt töltött 4 év alatt soha nem volt ilyen kellemes érzete, mikor megsimogatott, és mindenáron tudni akarta, hogy mit műveltem. :) A kiszáradásra igen hajlamos könyökömön is jó szolgálatot tett, máris sokkal simább, az érdes tapintás már csak minimális, holott 1,5 hete kifejezetten borzasztó volt, égett is a pofám miatta rendesen.

Összességében nagyon ajánlom, hozza, amit ígér: hidratál, puhává, selymessé teszi a bőrt, fantasztikus az illata, olcsó... kell ennél több? Egyetlen egy negatívumot tudok felhozni ellene, mégpedig azt, hogy gyorsabban fogy, mint szeretném. :) Mindenképpen újra fogom vásárolni! 

Ti próbáltátok már, esetleg szeretitek a Balea kókuszos testápolóját? Ha nem, milyen testápolóra esküsztök? 

Szép estét nektek :)
Zsatti

4 megjegyzés:

  1. Én még sosem:)))
    egyébként tetszik a blogod, kérlek kövess.
    http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szia! Díjat kaptál tőlem, nézz be! :) http://cheap-and-chic-look.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam-iii.html

    VálaszTörlés
  3. Én nem Baleásat, hanem Oriflameset, de abból kókuszosat használok:)
    Blogom: petra-lifeisarollercoaster.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Díjat kaptál a blogomon:)
    http://petra-lifeisarollercoaster.blogspot.com/

    VálaszTörlés